Aktiviteter

Da Azora var ca. 13 uker begynte vi på valpekurs hos «Din beste venn» på Fornebu. «Din beste venn» praktiserer kun positive treningsmetoder, noe som passer veldig godt for en Portugisisk vannhund. Jeg anbefaler alle å gå på et valpekurs da dette er suveren sosialisering for valpen og uunnværlig læring for hundeeier.

Kursene hos «Din beste venn» er laget for familiehunden og har følgende visjon:
Din Beste Venn skal bidra til at flere hunder får det bedre i Norge. Dette skal vi gjøre ved å hjelpe hundeeiere med å gjøre hundene til gode samfunnsborgere ved bruk av positiv forsterkning som bærende treningfilosofi og ved å inspirere til variert aktivitet i hverdagen.

Etter valpekurset fortsatte vi like godt med kursrekka de hadde å tilby, grunnkurs, videregående 1 og 2, og fikk en kjempegod grunnopplæring og en hund som var ganske lydig og veloppdragen – en god samfunnsborger.

Våren da Azora var 1 år, begynte Astri å trene agility i Asker hundeklubb. Etterfølgende vinter ble det lydighet med Rosita Johannesen, også i Asker hundeklubb. Azora likte bedre agility enn lydighet, så når agilitysesongen startet igjen neste vår prioriterte vi det.

Høsten 2009 prøvde vi oss på sporkurs. Dette var også veldig morsomt, og kunne være noe vi kunne ha fortsatt med, men det har ikke blitt noe mer ennå.

Jeg syns det har vært morsomt å prøve forskjellige typer hundesport for å se hva vi liker best, så høsten 2010 startet vi med rallylydighet i Drammen brukshundklubb.

Les mer om agility og rallylydighet i egne faner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s