Azora

N RL CH Bontiac’s Arriscado Nenhum Colar.

Azora ble født på Flateby i Enebakk 10.5.2007 hos Silje Mangen Hjellnes. Det var mamma Ziras første kull, et kull på 9 valper, 2 brune og 7 sorte. Vi fikk den lille brune tispa.

Hun var en sjarmerende liten valp, som fant på mye rart. At portisene kalles «klovnen blandt hunderasene» kan jeg godt forstå. Hun vokste fort og utviklet seg til en rolig innehund og aktiv utehund, men som alltid fulgte oss. Hun elsker familien sin, og har flere favoritter blandt venner og naboer. Alle smelter når hun tydelig viser hvor glad hun er for på se dem.
Kattene i nabolaget er ikke fullt så begeistret for å se henne. Azora derimot, tror de elsker å løpe foran henne slik at hun kan løpe etter og jage. Hun prøver ofte å få katten vår, Doffen, til å løpe, men han har skjønt at det lønner seg å stå helt i ro og smyge seg langs bena hennes.

Azora trives best når hun får nok aktivitet, enten fysisk eller psykisk. Hun er en fotfølger og trives best sammen med familien, kjente og andre hunder. Ei skikkelig kosejente!

I 2017 ble hun Norsk Champion i rally-lydighet, som tredje Portis i Norge etter Bruno og Solo.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s