Valpene er blitt 2 uker gamle!

Nå er det allerede gått to uker gått siden valpene ble født, og de vokser og trives. Dagene går fortsatt kun med til å sove og spise, men de har blitt flinkere til å komme seg fremover og kan gå litt oppreist på alle fire når Mamma Azora kommer. Gangen er temmelig sjanglete, men de kommer seg frem, ikke alltid i den retningen de prøver på og sjelden uten mange fall. Når de blir ivrige har de begynt å småbjeffe, ikke bare pipe som tidligere. Fascinerende å høre på.

De har ennå ikke åpnet øynene, men jeg regner med det er like før. Siden de ble født litt tidlig, er det mulig at utviklingen vil være noen dager seinere enn gjennomsnittet. I løpet av neste uke kommer de til å utvikle seg enormt. Det blir spennede å følge med på.

Mamma Azora er fortsatt den eneste som duger. Vi menneskene er egentlig bare til bry.
Azora har fortsatt nok melk til alle sammen. Hun spiser nesten tredobbelt av det hun pleier for å få nok energi. Hun er en velig flink mor, vasker og steller dem, men syns det er deilig å slippe å ligge oppe i valpekassa når de ikke skal ha mat.

I dag begynte vi å klippe klørene for første gang. De er blitt ganske så spisse og sylskarpe. Godt for Azora at de blir litt kortere, tenker jeg. Det blir en del klør å klippe når alle har 18 hver! Og i morgen er det tid for den første ormkuren…

Kosestund hos mamma, 12 dager gammel


Nam, nam. "Orange" 12 dager gammel


12 dager gamle


9 dager gamle


"Blå" 8 dager gammel


5 dagel gammel


"Blå" 4 dager gammel

2 tanker på “Valpene er blitt 2 uker gamle!

  1. Så utrolig søte de små er 🙂 Det er rart at det går så rasende fort i utviklingen. Du ser sikkert daglig hvordan de vokser og klarer fler å fler ting. 🙂 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s