Nå er det snart gått 5 uker

og det har skjedd utrolig mye de siste ukene. Valpene har «våknet» opp. De kan både se og høre, løper, leker, bjeffer og koser masse med oss. De har begynt å spise mat i tillegg til at de fortsatt får en del melk av Azora. Hun er ikke så ivrig på å gå inn til dem lenger. Det kan jeg jo egentlig forstå. De er helt ville når hun kommer, og det er sikkert ikke bare godt når de kommer hylende med sine skarpe klør og små sylskarpe tenner. Alle har nå begynt å få hjørnetenner, hos noen har også fremtennene begynt å vise seg. De har fått klippet klørne 3 ganger, men jeg syns de fortsatt er veldig skarpe.

De blir fortsatt bare søtere og søtere, og utvikler seg fortsatt lynraskt. På dagtid er de i stua slik at de får vært med på det som skjer. Når det er fint vær tar vi oss en tur ut på plenen. Det er litt spennende med gresset, buskene og nye omgivelser.

I helga har vi hatt besøk av flere valpekjøpere. Tror alle gjerne kunne tatt med seg en eller flere av valpene med en gang.

Men fortsatt er det noe av det viktigste mye søvn

Kosetid, 26 dager

og det aller beste er å kose med mamma.

"Alt i boks", 26 dager


Azora og valpene, 26 dager gamle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s