Forvert ønskes!

Jeg planlegger å sette ei tispe ut på for og søker etter aktive, engasjerte og seriøse personer som ønsker seg en portugisisk vannhund. Hunden vil hovedsakelig være et familiemedlem og dere kan bruke den til all mulig hundesport og det dere ellers ville gjort med egen hund. Dere  må ha interesse for daglig pelsstell og bo i rimelig avstand fra meg.

Forvertsavtalen går ut på at du ikke betaler noe for hunden, men forplikter deg til å ta det daglige stellet, inkl. vaksiner og vanlige veterinærutgifter, samt stille hunden til rådighet ved utstillinger og når den skal brukes i avl. Når forpliktelsene i avtalen er oppfylt,  overføres hunden til forverten.

Er du interessert, ta kontakt!

NKKs Forvertsavtale

 

2 tanker på “Forvert ønskes!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s