Fôrvert ønskes!

Jeg søker etter aktive, engasjerte og seriøse personer som ønsker seg en portugisisk vannhund, og som ønsker god kontakt og tett oppfølging av oppdretter.

«Baylin», Coventinas Hamelin Bay, (født 28.6.2016) er ei trygg, aktiv, nydelig lita brun frøken. Hun er godt sosialisert, er oppmerksom og interessert i det meste. Hun er med meg på jobb og har en «av og på knapp» som slås av på jobben, og på når hun kommer ut og hjem til sin mor og mormor. Hun ser ut til å ha et stort potensiale når det gjelder vannarbeid og annen hundesport. Er ivrig, nysgjerrig og lærevillig.

Baylin vil for dere være et fullverdig familiemedlem. Dere kan bruke henne til all mulig hundesport og gjøre det dere ellers ville gjort med egen hund. Dere må være interessert i daglig pelsstell og ikke bo mer enn ca. en times kjøring fra meg (Nærsnes i Røyken kommune). For at Baylin skal føle seg trygg og kjent hos oss den dagen hun skal ha valper, stiller vi gjerne opp når dere trenger hundepass i helger og i enkelte ferier.

Fôrvertsavtalen går ut på at du ikke betaler noe for hunden, men forplikter deg til å ta det daglige stellet, inkl. vaksiner og vanlige veterinærutgifter, samt stille hunden til rådighet ved utstillinger og når den skal brukes i avl. Hunden vil måtte ha utstillingspels i deler av avtaleperioden. Når forpliktende i avtalen er oppfylt, overføres hunden til fôrverten, senest etter 2 kull eller når hun er 5 1/2 år.

Les mer om de flotte foreldrene til Baylin her: Valper 2016

Er du interessert i å høre mer, ta kontakt!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s